Twitter: Иновация за компанията, по-дълги туитове от 19 септември

⏰ Време за прочит: 1 минути

Twitter са на път да направят грандиозни промени по техните туитове. От 19 септември, компанията ще направи постовете пускани в системата да са точно 140 символа, което ще брои само текст.

Това означава, че прикачените файлове (картинки, гифчета, видеа, анкети и т.н.) и цитирани туитове няма да бъдат отброявани. Това ще даде повече разнообразие на потребителите при оформянето на техните постове.

Twitter обявиха точната дата: 19 септември 2016г.

От Twitter първо обявиха плановете си, които съдържаха спиране на отброяването на снимки, видеа, анкети и т.н. В средата на май те загатнаха, но не дадоха точна дата. Друго ново подобрение, което направиха от Twitter е това, че туитовете започващи с потребителски имена като отговор отново няма да се отброяват и така вие ще може да напишете по-дълго послание до получателя. Не е ясно обаче дали всички тези промени ще бъдат пуснати едновременно; може да бъдат пускани последователно, но със сигурност компанията ще започне с промените от този понеделник.

twitter-notice

Компанията вече разглежда този казус за дължината на туитовете, но през януари беше решено дължината да се запази на 140 символа, защото това е нормалната дължина на SMS съобщението. Twitter винаги са държали на творчеството, краткото изразяване и това ги прави компания с характер, но не си мислите, че те не търсят начин да задоволят потребителите си с иновации. От новата седмица, максималният брой знаци ще се запази, но този път концентрацията ще падне главно върху съобщението, защото няма да мислим за медиите и другите добавки към него.

You might also like
avatar
  Subscribe  
Notify of