На кого е строго забранено да влиза на това събитие:

ТЪРСАЧИ НА НЕЗАБАВНО ЗАБОГАТЯВАНЕ

За да постигнете добри резултати и успешно да използвате наученото, трябва да работите здраво. Ако не сте готови да инвестирате в собственото си развитие, ние не можем да ви помогнем.

ТЪРСАЧИ НА БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ

За да успеете да използвате всеки един от модулите ефективно, е необходимо да работите с търпение и разбиране, за реалното необходимо време за постигане на качествени резултати. 

СКЕПТИЦИ

НЯМА как наученото да сработи, ако вие не вярвате в собствените си възможности. Положителното мислене е основоположно, за доброто справяне със задачите.

ЗАПАЗИ СВОЯ БИЛЕТ СЕГА!

   

Качеството е от значение

Отзиви от изминали обучения

 • За мен обучението е много полезно. Добре организирано събитие, подробна информация по различните теми. Възможност за комуникация и задаване на въпроси. Много професионализъм и провокира огромен интерес. Очаквам с нетърпение следващото обучение. 🙂

  Пламена Петрова
 • Информацията на семинара беше точна, ясна и поднесена по интересен за аудиторията начин. За мен това обучение беше от изключителна полза, за което много Ви благодаря! С удоволствие бих присъствала и на следващите Ви семинари!

  Виктория Банабакова
  Студент, Русе
 • Научих нови неща, част от който прилагам успешно и виждам 🔝 резултати! Част от информацията не усвоих, ако има друго такова събитие бих се възползвала!

  Деница Димитрова
  Reviewer

Ивайло Тодоров

Съосновател на Markethink.bg

Ивайло Тодоров е онлайн предприемач и експерт по ПР и Дигитален маркетинг с близо 7 години практически опит. Kато част от екипа на Digilab Bulgaria управлява рекламите на едни от най-големите брандове в България, а именно – WELLA Professional,TEODOR, CityCash, CreDirect, Vikiwat.bg, Ofertomed.bg, Happy Socks, MMA Bulgaria, HomeMart и още много други. През 2013г Ивайло е един от първите хора, които смело налагат Affiliate и Influence методите в бизнеса си. Благодарение на това свое решение, най-накрая българските влогъри успяват да монетизират своето съдържание.

Антоан Василев

Съосновател на Markethink.bg

Антоан Василев е маркетинг експерт, специализиран в създаването на качествено съдържание, което да влияе на клиентите. По настоящем, Антоан е Контент Мениджър в немските компании Vip-Bet.com и Vip-Grinders.com (номирана за най-добър affiliate сайт за 2017 и 2018), както и част от базираната в Ню Джърси дигитална агенция – CMDS. През годините създава различни онлайн проекти, както и първият по рода си клуб по електронни спортове в Русенски университет. Като председател на клуба, заедно с екипа си организира 8 национални състезания с повече от 300 участващи отбора и 4500 публика.